Oslobilder.no

Om oslobilder.no

oslobilder.no er en ren bildebase hvor du finner et bredt utvalg oslobilder. Blant disse finner du noen av de beste bildene fra hver enkelt institusjon.

Bidragsyterne er institusjonene Arbeiderbevegelsens arkiv og bibliotek, Norsk Folkemuseum, Oslo Byarkiv, Oslo Museum, Norsk Teknisk Museum, DEXTRA Photo og Universitetsbiblioteket i Bergen.

Det er mulig å bestille eller laste ned bilder, bidra med kommentarer eller gi tilleggsopplysninger til bildene.

For mer utfyllende opplysninger om selve prosjektet - besøk vår egen blogg.

Flere av bildene har en Creative Commons-lisens (CC-lisens) eller Public Domain-merke (PD) som gir deg som bruker større frihet til å bruke bildene som ligger på nettportalen slik du ønsker.

Kontakt

Alle henvendelser angående innhold eller kjøp av bilder blir sendt direkte til hver institusjon - og det er den enkelte eierinstitusjons priser og vilkår som gjelder. Henvendelser som gjelder innhold og opplysninger om bilder sendes via tilbakemeldingsfunksjonen. Kjøp av bilder gjøres gjennom handlekurvfunksjonen.

ARBARK NF BYA OMU NTM UBB

Innholdet i oslobilder.no

Vi arbeider kontinuerlig med digitalisering og katalogisering av samlingene. Vi tar forbehold om feil og mangler, og vi setter pris på tilbakemeldinger og utfyllende opplysninger.

Dersom du ønsker å se et bredere utvalg av bilder enn de du finner på oslobilder.no vil du finne dem på DigitaltMuseum

oslobilder.no ble lansert i februar 2010. Siden er utviklet av Oslo Museum, Oslo byarkiv og KulturIT, med økonomisk støtte fra Norsk Kulturråd. Send oss gjerne en kommentar hvis du har forslag til forbedringer eller oppdager feil. Du kan godt bruke tilbakemeldingsfunksjonen under bildet til dette.

Ved tekniske feil kontakt support@kulturit.no